Erfaring med mange typer tag

Vi er specialister inden for tagkonstruktion og taglægning. Da der findes mange forskellige typer tage, kan det ofte være lidt af en jungle at finde rundt i, men med vores ekspertise og store viden inden for området, vejleder vi dig i, hvilket nyt tag der passer bedst til dit hus.

Vi har erfaring med mange typer tage, og kan således løse alle opgaver indenfor:

  • Taglægning
  • Tagkonstruktion
  • Nedgangning af gammelt tag
  • Opsætning af spær
  • Montering af vindplaner
  • Efterisolering

Gennem tæt dialog med vores kunder, skaber vi et overblik over dine ønsker og behov, så vi sammen kan få lagt en plan over dit kommende tagrenovering.

Vi sørger for, at hele forløbet med dit nye tag sker gnidningsfrit. Det betyder, at vi tager os af alt lige fra forberedelserne med opmåling, stillads og indkøb af dit nye tag, til taglægningen undervejs og den efterfølgende oprydning.

Spar på varmeregningen

Du kan ofte opnå en større besparelse på din varmeregning, hvis du får en efterisolering af dit tag eller får monteret vindplader. Vindpladerne sikrer, at vinden ikke blæser ind i isoleringen. Vi rådgiver også gerne omkring, hvordan vi bedst mulig isolerer dit tag.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Holstebro

Har du brug for et nyt tag i Holstebro eller renovering af dit gamle, så kontakt os på telefon 22728849 for at få et uforpligtende tilbud. Tømrer og Snedkerfirmaet Jeppe Bang samarbejder med lokale leverandører, der altid sikrer dig den bedste pris på dit nye tag.