Udskiftning af vinduer og døre i
Holstebro, Herning og Vildbjerg

Trænger dine vinduer eller døre til en montering eller udskiftning?

Så lad Tømrer & Snedkerfirmaet Jeppe Bang ApS gøre det for dig. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med vinduer i Holstebro, Herning og Vildbjerg. Flere og flere i dag vælger at få udskiftet deres gamle vinduer og døre til nogle vinduer, der er mere energibesparende og vedligeholdelsesfrie.

Vi har stor erfaring med montering og udskiftning af vinduer og døre, og kan nemt rådgive dig omkring, hvilke vinduer du skal vælge. Vi laver bl.a.:

  • Opmåling af vinduer og døre
  • Nedtagning af de gamle vinduer og døre
  • Levering af vinduer
  • Montering og udskiftning af vinduer
  • Fugning omkring vinduer

Vedligeholdelsesfri vinduer

Der findes et væld af forskellige vinduer, og sammen med dig finder vi de vinduer, der passer bedst til dine behov og stil. Uanset om du vælger at få monteret nye vinduer eller døre i træ eller plastik, er der stort set ingen vedligeholdelse på de fleste vinduer i dag. Du slipper derfor for en masse arbejde.

Energibesparende vinduer

Har du et ældre hus med ældre vinduer, forsvinder en stor del af den energi, der bruges på at opvarme huset, sikkert ud gennem de lukkede vinduer. Med nye energibesparende vinduer, der både fås med energiglas eller trelagsglas, kan du reducere din varmeregning betydeligt.

Lydglas reducerer støjen

Bor du ud til en hovedvej eller er der generelt meget støj, kan du også vælge at få vinduer med lydglas. Lydglas reducerer støjen væsentlig, så du ikke længere er generet af den megen trafik.

Montering og udskiftning af vinduer og døre med fokus på kundetilfredshed

Vi lægger særlig vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Først når vores kunder er tilfredse, er vi også tilfredse. Derfor leverer vi altid et godt stykke arbejde, du kan være tilfreds med. Skal vi hjælpe dig med nye vinduer, så ring på telefon 22728849 og få et uforpligtende tilbud i dag.