Tagrenovering i Holstebro, Herning og Vildbjerg

Har dit tag fået skader og er det på tide at få lavet tagrenovering?

Så står vi hos Tømrer & Snedkerfirmaet Jeppe Bang ApS klar til at varetage opgaven. Vi har mange års erfaring med renovering af tag, og vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Holstebro, Herning og Vildbjerg. Vi kan derfor naturligvis også stå for renoveringen af dit tag.

Så hvis du søger et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at varetage renoveringen af dit tag, så tøv ikke med at kontakte os. Uanset om der er tale om små skader som udskiftning af enkelte tagsten, eller større skader som deciderede huller i taget, så står vi klar til at varetage opgaven.

Kontakt os og hør mere

Forlæng holdbarheden på dit tag med en tagrenovering

At få lavet en tagrenovering er både praktisk og fordelagtigt. Det at få lagt et helt nyt tag er en langt dyrere affære, og det er ikke altid nødvendigt at udskifte hele taget. I mange tilfælde er det nok at få lave en tagrenovering. Dette vil altid afhænge af tagets stand.  

Hos Tømrer & Snedkerfirmaet Jeppe Bang ApS er vores mål altid at levere et stykke professionelt håndværk. Dette gør sig gældende uanset om vi laver udskiftning af vinduer og døre, nybyggeri, renovering af hus eller noget helt fjerde.

Sådan laver vi tagrenoveringer

For at vi bedst muligt kan foretage en tagrenovering, skal vi i første omgang tage et kig på dit tag, så vi kan finde frem til eventuelle skader, så der ikke er noget der bliver overset. Herefter finde vi frem til, hvor meget det skal renoveres

Når vi ved hvor slemt det står til, vil vi begynde at renovere taget, så du igen får et sikkert og tæt tag. En renovering af taget, er med til at forlænge tagets holdbarhed med op til 15 år. Med en tagrenovering give du både taget og huset nyt liv, både visuelt og sikkerhedsmæssigt.

Kontakt os og få et godt tilbud på renovering af tag

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller ønsker et godt tilbud på renovering af dit tag, så er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 22728849 eller sende en mail til info@tomrerjeppebang.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden.