Træterrasse i Holstebro, Herning og Vildbjerg

Går du med tanker om at få lavet en træterrasse?

Så kan vi hos Tømrer & Snedkerfirmaet Jeppe Bang ApS hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med træterrasser, og vi har gennem tiden hjulpet massevis af kunder i og omkring Holstebro, Herning og Vildbjerg. Vi kan derfor også varetage din nye træterrasse. 

Så hvis du søger et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at varetage opgaven med din nye træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en smuk træterrasse

En træterrasse er et oplagt sted at samle både familien og vennerne på alle tider af året. En terrasse af træ lægger op til hygge og gode stunder. Med en ny terrasse giver du også haven nyt liv. Vi hjælper jer med at realisere jeres drømme om træterrasse, som I vil have glæde af i mange år fremad.

Når vi hos Tømrer & Snedkerfirmaet Jeppe Bang ApS laver terrasser af træ, så tager vi altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Vi har igennem tiden lavet en lang række forskellige terrasser af træ. Vi ved derfor, at der er nogle overvejelser man bør gøre sig såsom:

  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvilken træsort skal der bruges?
  • Skal terrassen have en bestemt opbygning?
  • Hvordan skal træterrassen placeres i forhold til sol og vind?

Uanset om du har haft ovenstående overvejelser eller ej, eller hvordan din terrasse skal se ud, så kan vi hjælpe dig. Med vores mange års erfaring har vi lavet lidt af hvert. Vi kan derfor komme med både råd og vejledning, så du får den terrasse af træ , som du går og drømmer om. 

Vi indgår altid en tæt dialog med kunden, hvor vi tager udgangspunkt i kundens krav og ønsker. På den måde kan vi garantere, at der ikke opstår nogen overraskelser eller misforståelser.

Kontakt os og få et godt tilbud på din nye træterrasse

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller ønsker et godt tilbud på din nye træterrasse, så er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 22728849 eller sende en mail til info@tomrerjeppebang.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden.