Tilbygning i Holstebro, Herning og Vildbjerg

Er huset blevet for småt og går du og overvejer en tilbygning?

Så tag Tømrer og Snedkerfirmaet Jeppe Bang med på råd. Vi har mange års erfaring med alverdens former for tilbygninger, og vi har gennem tiden hjulpet massevis af kunder i og omkring Holstebro, Herning og Vildbjerg. Vi kan derfor også varetage din. 

Så hvis du søger et erfarent tømrer- og snedkerfirma til at varetage opgaven, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en tilbygning

Der findes mange gode grunde til at man bør få lavet en tilbygning til hjemmet. Den typiske grund er, at man med en tilbygning får mere plads i hjemmet. Det kan være meget brugbart, hvis man tænker på familieforøgelse, bilkøb, eller måske bare har fået nye pladsbehov i hverdagen.

Der findes mange forskellige typer, og der er stort set kun fantasien der sætter for, hvad der kan lade sig gøre. Uanset hvilken form for tilbygning du ønsker, så står vi klar til at varetage opgaven. Når du vælger os til at stå for din tilbygning, får du en samarbejdspartner, som altid tager udgangspunkt i dine krav og ønsker. Vores mål er altid at levere et stykke professionelt håndværk, som du kan få glæde af i mange år frem i tiden.

Fordele ved at få lavet en tilbygning

Når du vælger at få udvidet til dit hus, vil du opleve en lang række fordele. Den største fordel er den ekstra plads man får. Med den ekstra plads slipper man også for at skulle ud og kigge på et nyt hus, hvis kvadratmeterne i det gamle hus ikke længere rækker.

Det er en god investering. Udover det er en god investering i ens egen hverdag og velvære, så er det også en god investering i fremtiden, da man med de ekstra kvadratmeter kan regne med at værdien af boligen stiger. Du vil derfor kunne forvente at få mere for din bolig, hvis du en dag skal sælge den.

Kontakt os og få et godt tilbud på din nye tilbygning

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller ønsker et godt tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 22728849 eller sende en mail til info@tomrerjeppebang.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden.