Skal du have renoveret dit hus?

Vores opgaver inden for reparationer af huse er meget alsidige, og vi hjælper mange kunder omkring Hogager, Skave og Holstebro med mindre eller større reparationsopgaver. Hos Tømrer og Snedkerfirmaet Jeppe Bang er ingen opgave for lille eller stor, og vores kompetencer dækker blandt andet følgende arbejdsområder:

  • Vinduesudskiftning
  • Tagudskiftning
  • Udhæng, gavle og gulv
  • Tagrender
  • Beklædning af facader   

Vedligeholdelse og reparation af hus

Du oplever sikkert ind i mellem, at noget på din ejendom skal repareres. Hvor store reparationsopgaven er, afhænger ofte af, hvor meget det er blevet vedligeholdt med tiden. Uanset om det er en skade af nyere eller ældre karakter, eller det er noget, der blot trænger til en opfriskning, kan vi hjælpe dig.

Vi kender dine behov

Vi har flere års erfaring med at reparere og renovere huse, og derfor kender vi også til vores kunders behov og krav. Alle opgaver leveres altid med et tilfredsstillende resultat, så vores kunder kommer igen og igen.

Faglighed om renovering af hus til rådighed 

Er du i tvivl om omfanget på reparationen, stiller vi med glæde vores faglighed til rådighed. På den måde kan vi skabe en god dialog om, hvor meget det kræver, og hvordan vi bedst tilpasser løsningen til dit hus, så det falder ind som en naturlig af resten af boligen.