Renovering af hus i Holstebro

Vores opgaver inden for renovering af hus er meget alsidige, og vi hjælper mange kunder omkring Hogager, Skave og Holstebro med mindre eller større reparationsopgaver. Hos Tømrer & Snedkerfirmaet Jeppe Bang ApS er ingen opgave for lille eller stor, og vores kompetencer dækker blandt andet følgende arbejdsområder:

  • Vinduesudskiftning
  • Tagudskiftning
  • Udhæng, gavle og gulv
  • Tagrender
  • Beklædning af facader   

Vedligeholdelse og renovering af hus

Du oplever sikkert ind i mellem, at noget på din ejendom skal repareres. Hvor store reparationsopgaven er, afhænger ofte af, hvor meget det er blevet vedligeholdt med tiden. Uanset om det er en skade af nyere eller ældre karakter, eller det er noget, der blot trænger til en opfriskning, kan vi hjælpe dig.

Vi kender dine behov

Vi har flere års erfaring med reparation og renovering af hus, og derfor kender vi også til vores kunders behov og krav. Alle opgaver leveres altid med et tilfredsstillende resultat, så vores kunder kommer igen og igen.

Faglighed om renovering af hus til rådighed 

Er du i tvivl om omfanget på reparationen, stiller vi med glæde vores faglighed til rådighed. På den måde kan vi skabe en god dialog om, hvor meget det kræver, og hvordan vi bedst tilpasser løsningen til dit hus, så det falder ind som en naturlig af resten af boligen.