Erfaren nybyggeri i Holstebro

Hos Tømrer og Snedkerfirmaet Jeppe Bang stiller vi vores ekspertise til rådighed, hvad end du skal have lavet nybyggeri, tilbygning eller ombygning. Vi står klar med professionel vejledning og lytter til dine behov, så vi kan hjælpe dig med den bedste løsning på dit byggeprojekt.

Vi har flere års erfaring med at hjælpe vores kunder med byggeprojekter på deres hus i Holstebro og omegn, og klarer derfor alt i forbindelse med f.eks. nye gulve, lofter, tagkonstruktioner, døre, vinduer, og gipsvægge.

Pålidelig nybyggeri

Vi lægger særlig vægt på, at vores kunder kan stole på os og det tømrerarbejde, vi udfører. Det gælder lige fra det første møde til den allersidste finish. En stærk tillid mellem os og dig som kunde betyder også, at vi altid går i tæt dialog omkring den opgave, vi løser for dig.

Når det gælder nybyggeri, tilbygning og ombygning, går vi aldrig på kompromis med kvalitet på håndværk og materialer. Før vi påbegynder en opgave, tager vi altid en snak med vores kunder om materialevalg. På den måde sikrer vi, at du altid kender til de forskellige muligheder og får en løsning, der holder i mange år.

Der er mange fordele ved et nybyggeri blandt andet at du kan sætte dit eget præg på huset og få det lige som du ønsker det. Men det er i de fleste tilfælde også billigere at bygge nyt fremfor at købe et ældre hus og renovere det. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nybyggeri

Går du med planer om at bygge et nyt hus, eller forny dit gamle med en ombygning eller tilbygning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22728849. Ud fra tegninger på huset og dine ønsker, kan vi give dig et godt og uforpligtende tilbud, så du er velkommen til at kontakte os.