- Vedligeholdelsesfri vinduer

Trænger dine vinduer til en udskiftning, så lad os gøre det for dig. Flere og flere i dag vælger at få udskiftet deres gamle vinduer til nogle vinduer, der er mere energibesparende og vedligeholdelsesfrie.

Vi har stor erfaring med at udskifte vinduer, og kan nemt rådgive dig omkring, hvilke vinduer du skal vælge. Vi laver bl.a.:

  • Opmåling af vinduer
  • Nedtagning af de gamle vinduer
  • Levering af vinduer
  • Montering af vinduer
  • Fugning omkring vinduer

Vedligeholdelsesfri vinduer

Der findes et væld af forskellige vinduer, og sammen med dig finder vi de vinduer, der passer bedst til dine behov og stil. Uanset om du vælger nye vinduer i træ eller plastik, er der stort set ingen vedligeholdelse på de fleste vinduer i dag. Du slipper derfor for en masse arbejde.

Energibesparende vinduer

Har du et ældre hus med ældre vinduer, forsvinder en stor del af den energi, der bruges på at opvarme huset, sikkert ud gennem de lukkede vinduer. Med nye energibesparende vinduer, der både fås med energiglas eller trelagsglas, kan du reducere din varmeregning betydeligt.

Lydglas reducerer støjen

Bor du ud til en hovedvej eller er der generelt meget støj, kan du også vælge at få vinduer med lydglas. Lydglas reducerer støjen væsentlig, så du ikke længere er generet af den megen trafik.

Tilfredse kunder

Vi lægger særlig vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Først når vores kunder er tilfredse, er vi også tilfredse. Derfor leverer vi altid et godt stykke arbejde, du kan være tilfreds med. Skal vi hjælpe dig med nye vinduer, så ring på telefon 22728849 og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.